Om oss

Om oss

STT-AS er et flexibelt og lite entreprenørfirma som utfører det meste innen tekniske tjenester,entreprenørarbeider.

Vi holder til i Hell,Stjørdal og har et verksted/lager i Hommelvik.

Vårt arbeidsområde er i hovedsak Trøndelag med Trondheim og Stjørdal som det største området.  Men vi har også vært med i prosjekter ellers i Norge.

Vi har opparbeidet oss faste, gode leverandører på alt av utstyr som blir utført, levert og montert. Dette for å sikre kundene beste kvalitet på produkter/utstyr. Vi sørger for god support og tilgang på evt reservedeler, servicemateriell osv.

Vi samarbeider med faste lokale mindre aktører innen de fleste av våre tjenester der vi da ofte går sammens på leveranser slik at kunden får det meste av tekniske leveranser dekket via oss. Dette gir gode tekniske totalleveranser med konkurransedyktige priser. Dette er aktører vi har jobbet med i mange år og som vi går gode for på tekniske utførelser. Flere av disse er fast innleid hos oss.

Vi samarbeider også bla med Sweco og Sintef der det trengs tyngre teknisk rådgivning/søknader/bistand.

Historien bak STT

STT-AS startet opp i 2017 med Terje Solberg som primus motor for dette. Etter en lang karriere innen entreprenørarbeid, ventilasjon og byggtekniske tjenester både som ansatt, deleier, driver og eier av firmaer sammen med flere så ble dette å få drive selv på sin egen måte både i forhold til kunders og eget ønske omsider satt ut i livet.

En stor lidenskap for tekniske utfordringer og løsninger har også vært med hele veien på tvers av alle tekniske fag.  Så tekniske løsninger og problemløsning og samspill har blitt en sterk side ut av dette.

Oppgjennom årene har vi også fått mye tillit av store og små kunder som har valgt å bruke oss på mange tekniske områder.

Som et lite firma så er vi meget tilpasningsdyktige mot de fleste utfordringer innen tekniske tjenester på tvers av mange fag.

Vi er ikke et kjedestyrt eller konsernstyrt firma.  Så vi står fritt til alle kunder og leverandører.